Om os

Jeg hedder Brigitte Thilemann og har siden 1980 været engageret i Dansk Hunde sport, både som bestyrelsesmedlem i en raceklub ligesom jeg er uddannet eksteriør dommer for en lang række racer.

Firmaet blev etableret i 1989,og handlede engros og Export af varer fra østen.

Sidenhen har vi udvidet med hundesmykker. 

Når du vælger at bestille hos os, får du fuld garanti for dit køb. D v s: - garanti for, at varen lever op til det vi lover - garanti for, at du enten kan få dine penge tilbage, eller kan ombytte til en anden vare, hvis det du modtager enten ikke passer eller svarer til dine forventninger (se vores købsbetingelser)

 Alle vore produkter det være både sterlingsølv, som glas, sten perler m v, er kvalitets testet og 100 % fri for både nikkel- og bly.

Betaling/Payment: Visa, Dankort via Pay Pals link. BEMÆRK du behøver ikke at oprette en Pay Pal konto, for at betale

 Mobile Pay 2164 7443

Levering

Vi sender samme dag betaling modtages . Med undtagelse af Lørdag, søn- og helligdage

Hvis en vare skulle være i restordre, og på vej til vores lager, for du naturligvis besked med det samme, og oplyst din mulighed for at vente eller få dine penge retur.

Leveringsomkostninger

DAO med tracking nummer Pris 42 kr

Såfremt du mod forventning skulle modtage en vare du ikke er tilfreds med, har du fuld returret inden 14 dage. Varen skal returneres i orginal emballagen og må ikke have været brugt Du er også velkommen til at få byttet varen til et andet produkt. hvis du har købt en gave, kan en længere fortrydelsesret/bytteret aftales.

Ved ombytning, eller returnering af varer skal portoen betales af dig Pengene udbetales, samme dag vi modtager varen retur. Husk at oplyse enten Mobile Pay nummer eller kontonummer

Beskyttelse af Personlige oplysninger

Dine oplysninger om navn, adresse Email o s v, vil herfra IKKE blive videregivet/solgt til andre virksomheder. Alle oplysninger, bliver slettet, når handlen er afsluttet.

Nyheder

bliver offentliggjort på vores face book side

 Ønskes yderligere oplysninger om os eller vore produkter, kan vi kontaktes enten pr. Email eller Telefon. Alle henvendelser bliver på hverdage besvaret indenfor 24 timer.

Vi håber du kan finde noget på vores hjemmeside, som interesserer dig. Hvis du leder efter et produkt, der ikke er vist på siden, kontakt os og hør

Venlig Hilsen og tak for din interesse for vores dyre smykker

Brigitte Thilemann